CILJ JE TITULA PRVAKA: Košarkašice Kraljeva počele pripreme za novu sezonu

G. ĆIROVIĆ

16. 08. 2023. u 11:25

I košarkašice Kraljeva, aktuelne vicešampionke države, započele su pripreme za novu sezonu u kojoj, kako hrabro kažu, za cilj imaju osvajanje titule nacionalnog šampiona.

ЦИЉ ЈЕ ТИТУЛА ПРВАКА: Кошаркашице Краљева почеле припреме за нову сезону

G.Šljivić

Okosnica prošlosezonskog tima ostala je na okupu što je dovoljan razlog da popularne „malene“ gaje najviše ambicije. Ekipu su napustile samo dve američke košarkašice, a stigla je Tijana Jelić iz šabačke „Duge“ koja igra na poziciji centra, kao i takozvani kombo bek Ajana Emanuel iz SAD.

-Ovo mi je peta sezona u klubu i cilj je da osvojimo titulu pa da mogu da odem u penziju – kaže Dragana Gobeljić, kapiten i najiskusnija košarkašica Kraljeva. - Dobro je što nije bilo mnogo promena u sastavu, atmosfera je kao i uvek sjajna i verujem da, ukoliko nas mimoiđu povrede, možemo da gradu na Ibru konačno donesemo naslov prvaka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove