"SAMO DA TO POKAŽEMO NA TERENU" Nikola Jović o Mundobasketu, pritiscima...

Novosti online

25. 08. 2023. u 16:48

MLADI košarkaš Nikola Jović u odličnom raspoloženju čeka duel Srbije i Kine koji će za "orlove" biti prvi na Mundobasketu.

САМО ДА ТО ПОКАЖЕМО НА ТЕРЕНУ Никола Јовић о Мундобаскету, притисцима...

KSS

Košarkaš Majamija imaće prvi put u karijeri priliku da se predstavi košarkaškoj javnosti na Svetskom prvenstvu, a da je spreman pokazuju i igre iz pripremnog perioda, posebno trojka kojom je protiv Brazila obezbedio pobedu pulena Svetislava Pešića. 

- Jedva čekam da počnemo, šta da kažem. Svi su srećni, svi su zadovoljni kako ovo izgleda, idemo, nekako su svi pozitivni i nadamo se dobrim rezultatima. Protiv Kine smo igrali pre sedam dana, nadamo se sličnom ishodu. Nadamo se da ćemo da dobijemo, skauting smo odradili, tu je bio dobar posao, samo treba to da pokažemo na terenu, rekao je Jović dan pre meča.

Iako se radi o mladom igraču, ne beži od odgovornosti. 

- Ne, stvarno, pritisak svako nosi u glavi. Zato ja igram ovaj sport iz neke ljubavi, volim da se takmičim i došao sam da se pokažemo u što boljem svetlu i da pobedimo u što više utakmica, rekao je Jović.

Srbija posle utakmice s Kinom igra meč protiv Portorika dva dana kasnije u istom terminu, da bi 30. avgusta trebalo da završi prvu fazu utakmicom protiv Južnog Sudana od 10 časova.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!