"VOLIM BOGIJA! A JOKIĆ..." Karl-Entoni Tauns oduševljen kapitenom Srbije, a ovo je rekao o MVP-u NBA finala

Novosti online

25. 08. 2023. u 17:54

UDARNA igla Dominikanske Republike na Mundobasketu je bez sumnje zvezda Minesote Karl Entoni Tauns. Ubacio je 26 poena uz 10 skokova u pobedi protiv Filipina 87:81.

ВОЛИМ БОГИЈА! А ЈОКИЋ... Карл-Ентони Таунс одушевљен капитеном Србије, а ово је рекао о МВП-у НБА финала

FOTO: AP

Utakmicu je pratilo gotovo 40.000 navijača, a po završetku meča stao je pred novinare. Predstavnike "sedme sile" iz Srbije najviše je zanimalo njegovo mišljenje o Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Jokiću. 

– Volim Bogija, mislim da je njegova igra je neverovatna, mislim da je ogroman talenat i paklen igrač. Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače kao što je on, zbog kojih vam je drago da možete izađete i takmičite se protiv njih svaku noć, započeo je Tauns.

O Nikoli Jokiću... 

– Neverovatan igrač, sada je i NBA šampion. Čestitke njemu i Denver Nagetsima, našli su način da pobede u plej-ofu u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi koju treba da osvojite. Svaka čast svima u Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću, borili smo se godinama, super sam srećan da mogu da se takmičiom s njim na dnevnom nivou, jer smo u istoj diviziji, tako da je veoma zabavno – zaključio je Karl Entoni Tauns.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!