ŠVED I CRVENA ZVEZDA? Ovo su najnovije informacije

Novosti online

25. 08. 2023. u 21:08

INFORMACIJA da bi Aleksej Šved mogao da obuče dres Crvene zvezde odjeknula je košarkaškom Evropom, a jedna začkoljica koja bi mogla da se ispreči pomenutom transferu danas je razjašnjena.

ШВЕД И ЦРВЕНА ЗВЕЗДА? Ово су најновије информације

Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Prvo su se obradovali navijači Crvene zvezde, a potom je usledila doza strepnje nakon što se pojavila informacija da bi ruskom igraču bilo otežano putovanje Evropom, i igranje mečeva u Evroligi. 

Ipak, to navodno neće biti problem. "Sport klub" preneo je informaciju, pozivajući se na svoje izvore, da se suspenzija odnosi na ruske klubove, a ne igrače. 

Tako da Švedu nije ni potrebna neka posebna dozvola. Takođe, iskusni bek može slobodno da putuje po Evropi ako ima važeću Šengensku vizu, preneo je isti izvor.

Aleksej Šved je profesionalnu karijeru započeo u CSKA iz Moskve, a nakon pozajmica u Himkiju i Dinamu, preselio se u NBA gde je branio broje Minesote, Filadelfije, Hjustona i Njujork Niksa, da bi se 2015. vratio u Rusiju i zaigrao za Himki.

Od 2021. ponovo je član CSKA Moksve sa kojim se rastao posle fizičkog obračuna sa jednim od navijača.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)