"IMAMO VELIKE AMBICIJE!" Na prvoj prozivci Obradovića sve Partizanove novajlije i jedno novo lice

V. P.

28. 08. 2023. u 20:22

MALA dvorana „Štark arene“ primila je skoro kompletnu ekipu Partizana na početku priprema za predstojeću sezonu. Dan ranije, iz Amerike su stigle novajlije Frenk Kaminski i Pi Džej Dožer, nekadašnji saigrač Nikole Jokića u društvu crno-belih starosedelaca Kevina Pantera i Zeka Ledeja.

ИМАМО ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ! На првој прозивци Обрадовића све Партизанове новајлије и једно ново лице

FOTO: N. Skenderija

Prvoj prozivci trenera Željka Obradovića prisustvovali su i Balša Koprivica, Džejms Naneli, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević, Đorđije Jovanović, Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, kao i jedno neočekivano lice - bivši krilni igrač Budućnosti Danilo Nikolić, koji se izborio sa tumorom i vratio košarku u svoj život.

- Fali nam Aleksa Avramović, koji je sa reprezentativcima Srbije i želimo im svu sreću. Nikolić je tu jer nema klub, trenira sa nama i značiće nam - rekao je Obradović i nagovestio još koje pojačanje. - Na tržištu smo, videćemo... Pristalica sam toga da dovodimo nekoga ko nam je zaista potreban, a ne samo reda radi.

Crno-beli se neće dugo zadržati u Beogradu, već u utorak idu na Kopaonik gde će odraditi uvodni deo priprema za još jednu sezonu visokih ciljeva.

- Sa velikim ambicijama ulazimo u ove pripreme, imali smo veoma interesantno leto. Čeka nas naporna i zahtevna sezona, imaćemo 42 utakmice u prva četiri meseca i zato je važno da se što bolje spremimo. Nismo kompletni, fokus je na dobrom radu i upoznavanju, stvaranju hemije. To je bitno.

STIŽE GLAVNO POJAČANjE

PREDSEDNIK Partizana Ostoja Mijailović najavljuje „bombu“, što je već odomaćen izraz za zvučno igračko pojačanje.

- Važno je napomenuti da naš sastav još nije kompletiran. Angažovaćemo još jednog, najviše dva igrača u narednom periodu. Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje.

Pod „interesantnim letom“ možda podrazumeva i sasvim neobičnu priču o dolasku Nikole Mirotića, ali je na pitanje predstavnika medija brzo zaklopio tu knjigu.

- Mirotić? Mnogo više ću voditi računa o ljudima koji su ovde. O Nikoli su već pričali ljudi iz kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom