''PARTIZANU TREBAJU IGRAČI NA OVE DVE POZICIJE!'' Duško Vujošević o crno i crveno-belima u Evroligi, ABA ligi...

Novosti online

15. 10. 2023. u 17:11

Duško Vujošević je dao kratak intervju za jedan hrvatski portal u kom se dotakao Partizana i Zvezde u Evroligi kao i regionalnog takmičenja, Aba lige.

ПАРТИЗАНУ ТРЕБАЈУ ИГРАЧИ НА ОВЕ ДВЕ ПОЗИЦИЈЕ! Душко Вујошевић о црно и црвено-белима у Евролиги, АБА лиги...

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Što se tiče Partizana oni moraju da rade na dodatnoj selekciji što se tiče Evrolige. Partizanu je potrebna jedna prava “petica” i punokrvni plejmejker, ali to nije lako da se nađe na košarkaškom tržištu. Čini mi se da je Real Madrid jači od ostalih ekipa! Mislim da su Asvel i Alba najslabije po trenutno prikazanom, a ostale ekipe su dosta izjednačene. Mislim da Partizan i Zvezda imaju realne šanse da se plasiraju na Fajnal for Evrolige! To naravno neće da bude lako, ali šanse svakako imaju - istakao je Vujošević.

Legendarni trener dotakao se i ABA lige, za koju smatra da je kvalitetno takmičenje

- Lično sam veliki zagovornik ABA lige, uvek volim da gledam kvalitetno takmičenje. Mislim da je ABA liga kvalitetnija od bilo kojeg nacionalnog prvenstva. Ipak, teško je da se organizuje da se sva nacionalna prvenstva usklade s kalendarom ABA lige, ali mislim da je kvalitetnije takmičenje ujedno i bolje za same igrače, kako bi postali bolji igrači. Takmičenje kao što je ABA liga privlači i veći broj publike, sponzora, veće je tržište i ujedno i veći mamac za sponzore - poručio je bivši trener Partizana.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije