PARTIZAN ODREŠIO KESU: NBA centar stigao kod Željka Obradovića

Novosti online

31. 10. 2023. u 13:02

Košarkaši Partizana ponovo su pobedili Zvezdu, a neposredno pred meč objavljena je vest da su crno-beli, konačno, doveli toliko željeno pojačanje na unutrašnjim pozicijama - Bruna Kabokla, brazilskog reprezentativca, sa velikim NBA iskustvom.

ПАРТИЗАН ОДРЕШИО КЕСУ: НБА центар стигао код Жељка Обрадовића

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Međutim, sa Apenina iz Italije stigle su drugačije informacije. Italijanski list “La Nuova” u današnjem izdanju piše da “Kaboklo naginje Partizanu”, ali da nema dogovor sa svojim aktuelnim klubom Venecijom, odnosno da ima važeći ugovor.

- Bruno Kaboklo ima dvogodišnji ugovor sa Venecijom i prve godine ne postoji klauzula o “bekstvu”. Ugovorom je predviđena plata od 800.000 evra po sezoni sa potencijalnim bonusima koji bi za prvu godinu mogli lako da dostignu milion evra, pa i više. Za njegov potencijalni potpis sa Partizanom, srpski tim i igračevi predstavnici, predvođeni Danijelom Hazanom, moraju da postignu dogovor sa klubom - navodi “La Nuova”, a prenosi Sportando.

Foto: EPA-EFE/ADI WEDA

 

Za sada niko, kako se dodaje, nije kontaktirao venecijanski klub.

- Svakako da je iznos potreban da se Kaboklo oslobodi ugovora sa Rejerom veoma visok, procenjuje se na najmanje milion, možda čak i milion i po evra - zaključuje list.

Ipak, Brazilac je definitivno zadužio crno-beli dres, pišu srpski mediji. U prilog ovome idu i objave njegovog agenta na Instagramu, gde je podelio dva "storija" sa informacijama oko transfera Kabokla u Partizan.

Na jednoj slici je ostavio komentar "Bruno, dobrodošao u Evroligu", dok je na drugoj dodao i vest da je raskinuo ugovor sa Venecijom, da bi potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Ovo je očigledno i definitivna potvrda da u Partizan stiže reprezentativac Brazila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!