LOŠA HEMIJA U PANATINAIKOSU? Ataman već udario kritike po pojedinim igračima

Novosti online

04. 11. 2023. u 12:13

Panatinaikosu ne cvetaju ruže, klub nije na nivou na kojem su svi očekivali, s obzirom na ulaganja i imena koja su skupo plaćena kako bi pružala dobre igre u zelenom dresu. Trenutno su u Evroligi na skoru od 2 pobede i 4 poraza, poslednja ih je pobedila Barselona bez velikih muka, a Ataman je bio nezadovoljan učinkom pojedinim igračima kako na tom meču, tako i na svim do sada odigranim partijama.

ЛОША ХЕМИЈА У ПАНАТИНАИКОСУ? Атаман већ ударио критике по појединим играчима

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Ataman je na konferenciji za medije iskreno govorio, ne spominjući imena, da je učinak pojedinih igrača u neskladu sa platama koje primaju, te da moraju da unaprede igru.

- Imamo veoma loš napadački učinak od strane nekih igrača, čak i onog koga znate veoma dobro. Jedini način da unapredimo igru je da se unapredi lični učinak. Nadam se da ćemo način da unapredimo učinak nekih pojedinaca. Neki od njih su velika imena, ali do sada nisam video kvalitet koji mi očekujemo od njih - izjavio je Ataman.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)