"POJEO" PARTIZAN, PA POPIO PIVO: Pablo Laso se baš opustio, a Željko Obradović... (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2023. u 09:57

U spektakularnoj atmosferi koju su pristalice Partizana priredile usred Minhena, crno-beli su poraženi od domaćina Bajerna rezultatom 94:85.

ПОЈЕО ПАРТИЗАН, ПА ПОПИО ПИВО: Пабло Ласо се баш опустио, а Жељко Обрадовић... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon meča, raspoloženi Španac, trener nemačkog tima, otvorio je pivo, potegao nekoliko dobrih gutljaja i dao svoje utiske o meču.

– Čestitam svojim igračima, mislim da su igrali sa puno hrabrosti, zaista su pokušali. Prva četvrtina nije bila dobra ni odbrambeno i napadački, ali imali smo šuteve. To je košarka, nekad pogađaš nekad ne. Od drugog poluvremena su dobro razumeli kako treba da igramo protiv Partizana. Poslednjih 30 minuta su bili veoma kompletni – rekao je Španac i onda se baš opustio za razliku od svog velikog prijatelja i nekada trenera Željka Obradovića, koji je bio izuzetno ljut zbog novog poraza.

- Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, bolje reći prvu četvrtinu i posle toga smo drugo poluvreme započeli veoma loše. Pokušali smo da se vratimo, trud je bio odličan, ali ne dovoljan da pobedimo. Čestitke Bajernu na pobedi, zaslužili su da pobede večeras - rekao je Obradović.

- Zahvalio bih Bajernu na dobrodošlici i gostoprimstvu i našim ljudima, jer je zaista bilo posebno. Oni su odličan primer svim ekipama u Evroligi. Hvala od srca na svemu što su uradili ovde, osećali smo se veoma dobro - dodao je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)