PREMINUO ČLAN KUĆE SLAVNIH: Dvostruki NBA šampion i sinonim Indijane

Novosti online

14. 12. 2023. u 16:06

Dvostruki NBA šampion Džordž Mekginis preminuo je u 73. godini, objavili su američki mediji i njegov nekadašnji klub Indijana.

ПРЕМИНУО ЧЛАН КУЋЕ СЛАВНИХ: Двоструки НБА шампион и синоним Индијане

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

- Džordž Mekginis je oblikovao neke od najlepših košarkaških uspomena za generacije Husiersa - navodi se u saopštenju Indijane.

- On je bio definicija košarkaške legende Indijane, šampiona i sportiste iz Kuće slavnih. Ali on je bio više od toga. Džordž je bio porodica. Strastveni zagovornik svojih kolega igrača i prisutno, nasmejano lice naše franšize, Džordž je bio sinonim Indijane i mnogo će nam nedostajati.

Za Indijanu je dva puta igrao, u oba navrata je uspeo da uzme po jednu titulu šampiona. U Kuću slavnih uvršten je 2017. godine, a Pejsersi su njegov dres sa brojem 30 povukli iz upotrebe.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!