ŽELJKO OBRADOVIĆ: ''Ekipa pokazala energiju, važno je da smo raspodelili minutažu''

Novosti online

17. 12. 2023. u 08:30

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede u večerašnjem meču 12. kola ABA lige protiv Budućnosti (96:83) da je najvažnije da je ekipa pokazala odličnu energiju i da je raspodelio minutažu pred duplo kolo Evrolige.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Екипа показала енергију, важно је да смо расподелили минутажу

FOTO: ABA liga

- Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu jer smo tražili brza rešenja, bez želje da budemo strpljivi. Srećom u drugoj četvrtini smo našli napadački ritam i tad stekli prvu veću prednost koju smo posle čuvali. Ekipa je pokazala energiju i želju. Izuzetno je važno što smo ponovo raspodelili minutažu i koristili sve igrače,  to je veoma bitno u ovako gustom rasporedu - rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je zahvalio navijačima koji su i večeras došli u velikom broju da podrže ekipu, a kojih je na tribinama bilo 13.314.

Osvrnuo se na probleme sa povredama, navodeći da Frenku Kaminskom nedostaje još nekoliko treninga da se vrati u ekipu i da postoji mogućnost da putuje sa timom u Španiju. 

- Alen Smailagić je imao ograničenu minutažu večeras jer je zadobio udarac i preporuka Bate Zimonjića je bila da se ne vraća na teren do kraja utakmice - zaključio je Obradović

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!