HRVATI OSULI DRVLJE I KAMENJE! Nije im se svidelo ono što su uradili navijači Zvezde

Novosti online

20. 12. 2023. u 12:09

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Real Madrida – 72:58.

ХРВАТИ ОСУЛИ ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ! Није им се свидело оно што су урадили навијачи Звезде

Foto: M.Vukadinović

Ekipa Janisa Sferopulosa upisala je i deseti poraz u Evroligi, dok je Real došao do 14. trijumfa u sezoni i trenutno su najbolja ekipa Starog kontinenta.

Mario Hezonja, strelac 17 poena u sinoćnjoj pobedi, dan posle meča digao je Pirineje na noge. Naime, kako mu ugovor ističe u junu, počeo je pregovore oko produžetka saradnje, ali oni nisu počeli dobro. Španski mediji pišu da je velika udaljenost između onoga što Hezonja traži i što nudi Real, pa je vrlo verovatan odlazak na kraju sezone.

A ono o čemu piše hrvatski "Indeks" su uvrede navijača Crvene zvezde na račun Hezonje. 

"Navijači domaćeg kluba nisu prijateljski dočekali hrvatskog košarkaša, koji se našao pod žestokim uvredama u prvoj četvrtini. Nakon što mu je jedna lopta pobegla van igre, s tribina se prema Hezonji gromoglasno počelo oriti: "P*čko ustaška!" Brzo je reagovao službeni spiker i zamolio "delije" da prestanu s uvredama", navodi se u tekstu "Indeksa".

Hezonja je bio jedan od najboljih na utakmici, sa dabl-dabl učinkom od 17 poena i 10 skokova. Kao i prošle sezone, kada je gostovao Partizanu, Beograd ga je inspirisao da opet pokaže zašto je jedno od najboljih evropskih krila.

Kada je krajem prošle sezone dolazio na mečeve protiv Partizana, bilo je i mečeva u kojima je srdačno dočekivan, aplauzima, a kada se borba dva tima zaoštrila, ulazio je na parket uz zvižduke pristalica crno-belih. U utorak je pred navijačima Zvezde čuo i uvrede.

BONUS VIDEO: "ŠAHOM PROTIV KORUPCIJE": Održano takmičenje Omladinske lige Beograda za 2023

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)