NIKOLJDAN USRED AMERIKE! Nikola Jokić otišao na slavu kod čoveka, pa ga dan kasnije demolirao (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2023. u 06:41

NAJBOLjI košarkaš sveta Nikola Jokić upisao je 31 poen, 15 skokova i šest asistencija u pobedi Denver nagetsa nad Toronto reptorsima 113:104.

НИКОЉДАН УСРЕД АМЕРИКЕ! Никола Јокић отишао на славу код човека, па га дан касније демолирао (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Denver je praktično dominirao celi meč. U jednom trenutku su imali i +20 protiv ekipe koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković, da bi se Toronto vratio na četiri minuta do kraja.

Ipak, pri rezultatu 99:94, Jokić je uz pomoć Džamala Mareja kreirao novu seriju i Nagetsi su zabeležili trijumf.

Marej je sa 20 poena bio drugi najefikasniji u redovima Denvera. Majkl Porter Džunior i Aron Gordon su imali po 12, Votson je dodao 11 sa klupe, a Kaldvel - Poup 10.

Skoti Barns je zabeležio 30 poena i 10 skokova kada je u pitanju Toronto, Paskal Siakam je stao na 18, dok su Ačiuva sa 13 i Geri Trent Džunior sa 12 jedini još bili dvocifreni.

Nedugo posle meča, Jokić je dobio pitanje da prokomentariše u kakvim je odnosima generalno sa Rajakovićem i tom prilikom je rekao da je pre same utakmice bio kod njega u gostima.

Tačnije, Jokić je bio gost kod Rajakovića na slavi i zajedno su proslavili Svetog Nikolu, što je as Denvera otkrio medijima tokom konferencije.

Inače, Denver je treći na Zapadu sa 19-10 i slede im još dva gostovanja na Istoku, Bruklin, pa Šarlot. 

Toronto je na 11. mestu Istočne konferencije sa 11 poena i 16 poraza. Naredni rival im je Filadelfija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)