OBRADOVIĆ PRED MORNAR: Uz maksimalnu koncentraciju, da odigramo dobro u Baru

Novosti online

29. 12. 2023. u 14:17

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da uz maksimalnu koncentraciju odigra što bolju utakmicu protiv Mornara u Baru u ABA ligi.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД МОРНАР: Уз максималну концентрацију, да одиграмо добро у Бару

FOTO: M. Vukadinović

"Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radio neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović, prenosi klub.

Nakon jučerašnjeg poraza u Beogradu od Virtusa u Evroligi, košarkaši Partizana sutra gostuju Mornaru u okviru 14. kola ABA lige.

Partizan poslednji meč u 2023. godini dočekuje kao treći na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i četiri poraza, dok je Mornar poslednji sa skorom 1/12.

Bek crno-belih Danilo Anđušić je rekao da je veoma važno da njegov tim sutra odigra dobro i upiše pobedu.

"Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno nijedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i nijedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu", rekao je Anđušić.

Utakmica je na programu sutra od 18.00 u Baru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona