''ŽELJKO JE MAG A PARTIZAN ATRAKCIJA'' Trener Mornara pred meč sa crno-belima

Filip Milošević

29. 12. 2023. u 19:40

Košarkaši Mornara iz Bara dočekuju Partizan u 14. kolu ABA lige u subotu od 18.00 časova, a trener barana Mihajlo Pavićević iznao je svoja očekivanja pred ovaj meč.

ЖЕЉКО ЈЕ МАГ А ПАРТИЗАН АТРАКЦИЈА Тренер Морнара пред меч са црно-белима

FOTO: ABA liga/KK Mornar/Media Pro

- Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno da će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u AdmiralBet ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu - rekao je on za klupski sajt.

On očekuje da tribine budu pune za praznični vikend.

- Mi smo ponosni što jedan mali klub godinama svojim sugrađanima, ne samo njima, već i ljudima koji će biti na utakmici van Bara, priređuje jedan veliki spektakl. Na to moramo biti ponosni. Što se same utakmice tiče, o njoj najmanje mogu da govorim. Iluzorno je pretiti Partizanu - zaključio je strateg crnogorskog kluba.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)