NIGDE NEĆETE NAĆI KOEFICIJENTE KAO U MOZZARTU: Najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Partizan Mozzart Bet, Seltik, Valensiju

Promo

02. 01. 2024. u 16:00

RELATIVNO bogat dan na sportskim terenima. Počela je nova 2024. godina, brojna takmičenja su još na pauzi, ali fudbal u pojedinim zemljama ne staje. Kao ni košarkaška Evroliga.

НИГДЕ НЕЋЕТЕ НАЋИ КОЕФИЦИЈЕНТЕ КАО У МОЗЗАРТУ: Највеће квоте на свету на Црвену звезду, Партизан Моззарт Бет, Селтик, Валенсију

FOTO: M. Vukadinović

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas četiri kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju je dvojka na Crvenu zvezdu protiv Fenerbahčea u Evroligi, kao i jedinica na Parrtizan Mozzart Bet protiv Asvela. Tu je i dvojka na Seltik u sudaru sa Sent Mirenom u sklopu škotskog Premijeršipa, odnosno kec na Valensiju u sukobu sa Viljarealom u okviru Primere (sve mečeve prvenstva Španije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

FENERBAHČE - CRVENA ZVEZDA (UTORAK, 18.45), DVOJKA 4,25

Fenerbahče zauzima šesto mesto na tabeli Evrolige sa skorom 10-7. Istanbulski tim je dobio četiri meča zaredom u najjačem kontinentalnom nadmetanju, odnosno sedam posmatrajući i turski šampionat, i u veoma je dobrom emotivnom i funkcionalnom stanju. Tim Šarunasa Jasikevičijusa je ove sezone ubedljiv na domaćem terenu, gde je slavio u prethodnih 15 mečeva na svim frontovima. Crvena zvezda nastavlja da smenjuje uspešne i neuspešne utakmice. Crveno-beli zauzimaju tek 15. mesto na tabeli Evrolige sa učinkom 6-11. Ekipa Janisa Sferopulosa ima samo jedan trijumf na strani ove sezone u Evroligi, a protvi Fenera u Istanbulu je doživela devet poraza u isto toliko sukoba. Zvezda je lider ABA lige, tamo joj trenutno nema premca, a prvi sukob sa Fenerbahčeom u Beogradu završila je ubedljivom pobedom od 87:56.

PARTIZAN MOZZART BET - ASVEL (UTORAK, 20.45), KEC 1,20

Partizan Mozzart Bet je neuspešno igrao u dva poslednja meča u Evroligi. Koliko god se trudili izabranici Željka Obradovića, nisu uspeli da se izbore sa Real Madridom na strani (75:91) i Virtusom kod kuće (75:77). Ovi neuspesi nisu posebno uticali na poziciju crno-belih, koji su i dalje među najboljih 10 na tabeli. Partizan Mozzart Bet je trenutno na devetom mestu sa učinkom 9-8, a posle tri poraza u nizu, pobedio je Mornar u ABA ligi. Asvel je i dalje najslabiji tim u Evroligi, pošto je do sada ostvario učinak 2-15. Ove sezone izabranici tim iz Liona dobio je samo dva meča, i to oba na strani. Prošle nedelje je Asvel puržio veliki otpor evropskom prvaku Real Madridu, i na kraju izgubio minimalnim rezultatom (76:77). Prethodno je Asvel imao neuspehe u obračunima sa Olimpijom iz Milana (61:84) i Olimpijakosom (73:85).

SENT MIREN - SELTIK (UTORAK, 18.00), DVOJKA 1,30

Sent Miren izgleda više nego pristojno u prvenstvu Škotske i trenutno je na petom mestu na tabeli. Tim Stivena Robinsona je već stekao pristojnu prednost od svojih pratioca i na putu je da se nađe u plej-ofu jer sedmoplasirani Dandi zaostaje devet bodova, ali postoji jedno upozorenje pošto je rival odigrao čak tri meča manje. Sent Miren je u poslednjem kolu deklasirao Aberdin u gostima sa 3:0 i time prekinuo niz od tri meča bez slavlja. Seltik izgleda odlično u šampionatu i u potpunosti opravdava status glavnog kandidata za titulu. Tim Brendana Rodžersa trenutno vodi na tabeli sa 51 bodom i ima osam poena ispred Rendžersa, mada Policajci imaju dve utakmice manje. Seltik je u prošlom kolu na svom terenu pobedio upravo Rendžers u velikom derbiju rezultatom 2:1, ostvarivši treći trijumf u nizu.

VALENSIJA - VILjAREAL (UTORAK, 21.30), KEC 2,20

Jedan od najzanimljivijih mečeva 19. kola Primere je Derbi de la Comunitat, kada Valensija dočeka Viljareal. Domaćini u ovaj meč ulaze sa jednom pobedom iz poslednjih šest mečeva, a uspeh su postigli u poslednjoj utakmici kada su kod kuće pobedili Rajo Valjekano sa 1:0, koji je rival iz sredine tabele. Frustrirajući napadački trend doveo je do toga da Slepi miševi nisu postigli više od jednog gola ni u jednom od prethodnih sedam mečeva u Primeri. Valensija je stacionirana na 10. mestu sa 23 boda. Viljareal je takođe otišao na pauzu posle pobede, i to u samo drugoj na poslednjih sedam kola šampionata Španije. Žuta podmornica je bila bolja od Selte sa 3:2. Sada je sa 19 poena na 13. poziciji. Ipak, ne stoji najbolje kada igra vabn kuće, i osvojila je bod u protekla tri gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)