OGLASILA SE MEGA: Hala "Mega faktori" promenila naziv u Trening centar "Dejan Milojević"

Tanjug

22. 01. 2024. u 13:43

KOŠARKAŠKI klub Mega saopštio je ovog ponedeljka da je odlučio da dvorana "Mega faktori" u naselju Braće Jerković promeni naziv i sada nosi ime Trening centar "Dejan Milojević".

ОГЛАСИЛА СЕ МЕГА: Хала Мега фактори променила назив у Тренинг центар Дејан Милојевић

FOTO: N. Paraušić

U saopštenju se navodi da će Mega zauvek čuvati uspomenu na Milojevića i sve ono što je učinio za ovaj klub i srpsku košarku.

Milojević je preminuo 17. januara u 47. godini od posledica srčanog udara. On je od 2010. do 2020. bio trener Mege. Milojević je od 2021. godine bio u stručnom štabu Golden Stejta.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić uputio je zvaničan dopis čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, regionalne i domaće lige kako bi se izvršila izmena u bazi podataka i svim zvaničnim dokumentima vezanim za odigravanje utakmica u navedenoj hali.

- Mesto na kome je Milojević dao nemerljiv doprinos u razvoju velikog broja vrhunskih igrača i Megu pozicionirao kao klub van američkog kontinenta sa najviše draftovanih igrača u NBA od danas će simbolično nositi njegovo ime i tako zauvek od zaborava otrgnuti njegov lik i delo i bogatu trenersku zaostavštinu - zaključuje se u saopštenju Mege.

Podsetimo, Mega ovog ponedeljka od 19 sati gostuje Partizanu u 17. kolu ABA lige.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!