BIVŠI ZVEZDAŠ ŠOKIRAO "DELIJE": Miljenik crveno-belih priznao: Više se čujem sa Partizanovcima

Александар Илић
Aleksandar Ilić

01. 02. 2024. u 17:29

PRED novi duel Virtusa i Partizana, koji se igra u petak uveče od 20.30 Ognjen Dobrić govorio je o meču dva velika evroligaška rivala.

БИВШИ ЗВЕЗДАШ ШОКИРАО ДЕЛИЈЕ: Миљеник црвено-белих признао: Више се чујем са Партизановцима

FIBA.Basketball

Prvi meč ove sezone u Beogradu je završen neizvesnom pobedom Italijana 75:77.

Ognjen Dobrić iznenadio je navijače izjavom da je bio u kontaktu sa prijateljima iz Partizana više nego sa zvezdašima.

- Poslednjih dana sam se više čuo sa igračima Partizana, nego sa bivšim saigračima iz Zvezde. Najviše sam pričao sa Aleksom Avramovićem, ali i Ognjenom Jaramazom, kao i Urošem Trifunovićem. Hteli smo malo da se vidimo, da ih pozdravim, pošto je prošlo dosta vremena od poslednje reprezentativne akcije. Od septembra nismo bili zajedno i zato mi svi nedostaju, rekao je Dobrić pred meč.

Iako je imao mnogo poziva, otkrio je da neće moći da obezbedi karte sunarodnicima.

- Nema šanse… Hala je odavno rasporodata. Velika je potražnja, pokušao sam da izađem u susret, ali nisam uspeo. Uvek je tako kad dolaze Zvezda ili Partizan, ali će svakako biti gostujućih navijača, lep ambijent, jedva čekam utakmicu.

Kako ističe, njihov cilj je jasan.

- Cilj je plasman u top osam. Posle dobrog prvog dela sezone svesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo se vratiti igrama od ranije”, priželjkuje Dobrić. Pogledali smo meč sa Barselonom, na kome smo dosta grešili, iz takvih stvari možemo samo da učimo. Nama je veći problem kad smo na strani, dok smo pred našim navijačima dosta bolji, poručio je Dobrić.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)