ZVEZDA DOČEKUJE ŽALGIRIS: Sferopulos otkrio da li će Trej Tompkins pomoći crveno-belima

Filip Milošević

08. 02. 2024. u 14:23

CRVENA zvezda dočekaće u petak u ''Štark areni'' ekipu Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige, a crveno-beli su juče doveli novog košarkaša - Trej Tompkinsa. Janis Sferopulos je otkrio hoće li on biti u sastavu protiv litvanske ekipe.

ЗВЕЗДА ДОЧЕКУЈЕ ЖАЛГИРИС: Сферопулос открио да ли ће Треј Томпкинс помоћи црвено-белима

FOTO: M. Vukadinović

Novo lice u Crvenoj zvezdi jeste Trej Tompkins. 

- Mogu da kažem, kada smo pokušali da ga dovedemo on nije bio spreman da dođe, imao je problem sa kolenom, to je ono što nam je rekao. Nije bio spreman pre dva meseca - rekao je Sferopulos. 

Definitivno je da neće igrati protiv Žalgirisa. 

- I dalje je u procesu rehabilitacije, biće mu potrebno još nekoliko dana, ne znam tačno koliko za njegovo koleno. Posle toga biće deo tima. On ima naravno veliko evroligaško iskustvo, igrač je najvišeg nivoa, igrao je za Real Madrid, uvek se borio za Evroligu. On poznaje takmičenje, zna kako da igra utakmice za osvajanje titula. On je igrač koji se uklapa u naš mentalitet, on ima kvalitet da nam pomogne i da nam nešto što nemamo - rekao je Sferopulos.

BONUS VIDEO:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!