OGLASILA SE EVROLIGA: Dejan Bodiroga održao sastanak sa Zvezdom i Partizanom, evo o čemu se govorilo

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 02. 2024. u 16:40

PRVI čovek Evrolige Dejan Bodiroga razgovarao je sa čelnicima Crvene zvezde i Partizana, a nakon toga liga je izdala saopštenje o temama sastanka.

ОГЛАСИЛА СЕ ЕВРОЛИГА: Дејан Бодирога одржао састанак са Звездом и Партизаном, ево о чему се говорило

Foto: A.Stevanović

Pretpostavlja se da je tema sastanka bilo dobijanje A licence za elitno takmičenje. Doduše, iz izdatog saopštenja to nije potvrđeno, ali ni demantovano.

– U svetlu nedavno objavljenih tekstova u nekoliko medijskih kuća, Evroliga bi volela da naglasi: Predsednik Evrolige gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor gospodin Paulijus Motejunas sreli su se 8. februara sa čelnicima Crvene zvezde i Partizana tokom njihove posete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmena ideja, osvrt na tekuću sezonu i mogući oblici buduće saradnje – navela je Evroliga u saopštenju uz zahvalnost beogradskim klubovima na gostoprimstvu.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)