TOPAO DOČEK: Posle Jaga i Ledej dobio svoj "poklon" u Nišu(VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2024. u 13:38

Kup Radivoja koraća protiče u sjajnoj atmosferi. Nakon što je košarkaš Jago Mateuš juče imao svoju epizodu sa požarnim aparatom, danas je svoj doček imao i košarkaš Partizana Zek Ledej.

ТОПАО ДОЧЕК: После Јага и Ледеј добио свој поклон у Нишу(ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaše Partizana danas od 20 časova očekuje meč protiv Hercegovca iz Gajdobre u četvrtfinalu Kupa Koraća, a pred današnji trening domaćini su na simpatičan način iznenadili košarkaša Partizana. 

Zek Ledej je od domaćina izveštača "Novosti" dobio na poklon grejalicu, što je dočekano sa oduševljenjem od strane svih pristunih.

 

Podsetimo, takmičenje u Kupu Radivoja Koraća počelo je juče i prvi su prolaz u polufinale obezebidle ekipe Čačka 94 i Crvene zvezde. Danas se, pored ekipa Partizana i Hercegovca, sasataju i Mega - Vojvodina.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)