ODLAZE BRAZILCI: Večiti ostaju bez dvojice važnih igrača

Novosti online

16. 02. 2024. u 18:21

U NEDELjU se u Nišu završava domaći košarkaški Kup Radivoja Koraća. Partizan je do sada eliminisao Hercegovac, Zvezda staru mušteriju, FMP. Navijači očekuju da će u finalu posle duela crno-belih sa Vojvodinom i crveno-belih sa Čačkom 94 gledati svoje ljubimce u velikom finalu.

ОДЛАЗЕ БРАЗИЛЦИ: Вечити остају без двојице важних играча

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, oba srpska košarkaška velikana će posle Kupa u Nišu ostati, bar na treninzima, bez dvojice izuzetno pouzdanih košarkaša.

Zemljaci, Brazilci, Bruno Kaboklo i Jago Dos Santos će na dalek put, jer ih u kvalifikacijama za Mundobasket čeka dvomeč sa Paragvajem 23. i 26. februara. Kaboklo nije bio na spisku Željka Obradovića za mečeve Partizana u Kupu Koraća, dok je Dos Santos bio uzdanica Zvezdinog trenera Sferopulosa.

Obojica trenera očekuju da će Brazilci da se vrate u svoje klubove. Partizan 29. februara dočekuje Efes u meču Evrolige, dok Zvezda 1. marta gostuje Bajernu u Minhenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)