„MALENE“ BEZ PRITISKA: Košarkašice Kraljeva na završnom turniru Kupa "Milan Ciga Vasojević"

G. ĆIROVIĆ

01. 03. 2024. u 10:12

Košarkašice Kraljeva predstojećeg vikenda učestvovaće na finalnom turniru nacionalnog Kupa „Milan Ciga Vasojević“ u Nišu, koji su osvojile 2020. godine, što je i najveći uspeh u klupskoj istoriji.

„МАЛЕНЕ“ БЕЗ ПРИТИСКА: Кошаркашице Краљева на завршном турниру Купа Милан Цига Васојевић

G.Šljivić

U pohod na novi trofej popularne „malene“ ulaze sa novim trenerom Markom Dimitrijevićem koji će upravo i debitovati u sutrašnjem polufinalnom duelu protiv beogradske ekipe Mega MIS.

- Gotovo sigurno nećemo moći da računamo na povređenu Jelenu Brajković, ali ćemo se potruditi da nadoknadimo njen izostanak. Idemo bez pritiska, da pružimo svoj maksimum i pokušamo da napravimo podvig – kaže Dimitrijević.

Da Kraljevčanke u Niš putuju bez unapred istaknute bele zastave potvrđuje i kapiten Dragana Gobeljić, najavljujući veliku borbu protiv Mege koja ih je ove sezone dva puta savladala.

- Ekipe se odlično poznaju, igra se jedan meč na neutralnom terenu i učinićemo sve da izborimo plasman u finale i šansu da pehar vratimo u Kraljevo – poručuje Dragana Gobeljić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?