VATUTIN O EVROLIGI: Povratak ruskih klubova je u domenu "naučne fantastike"

Novosti online

02. 03. 2024. u 13:12

Predsednik košarkaškog kluba CSKA Andrej Vatutin izjavio je da je učešće ruskih timova u Evroligi trenutno u domenu "naučne fantastike".

ВАТУТИН О ЕВРОЛИГИ: Повратак руских клубова је у домену научне фантастике

FOTO: N. Paraušić

Klubovi iz Rusije, među kojima su CSKA, Zenit i Uniks, izbačeni su iz elitnog košarkaškog takmičenja zbog rata u Ukrajini tokom sezone 2021/2022.

  - U ovom trenutku, učešće ruskih timova u Evroligi je u domenu naučne fantastike. To je čista fantazija. Tek po završetku rata se mogu steći uslovi da se razgovara na tu temu. Sve moje kolege u Evroligi su tužne zbog toga što ruski klubovi ne igraju Evroligu. Mi ćemo nastaviti da održavamo kontakt sa Evroligom kao deoničari te organizacije. U stalnoj smo komunikaciji, veoma nam je važno da se vratimo čim se za to seknu uslovi - istakao je Vatutin za TV Meč.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)