EVROLIGAŠ U PADU: Sjajni Jović nedovoljan Valensiji za pobedu

Novosti online

31. 03. 2024. u 18:59

Košarkaši Valensije poraženi su od ekipe Gran Kanarije na gostovanju na Kanrskim ostrvima rezultatom 79:71, u okviru 27. kola ACB lige.

ЕВРОЛИГАШ У ПАДУ: Сјајни Јовић недовољан Валенсији за победу

Foto: EPA-EFE/Filip Singer

Iako je Valensija bolje otvorila meč, već u drugoj četvrtini prošlogodišnji šampion Evrokupa je preokrenuo i preuzeo vođstvo do poluvremena.

Tredću deonicu je opet bolje počela Valensija i imala čak plus 16, ali im ni to nije bilo dovoljno jer su domaćini krenuli u seriju i poslednjoj četvrtini napravili potpuni preokret vredan pobede.

Najefikasniji kod pobednika su bili Itan Hep koji je upisao 20 poena, četiri skoka i tri asistencije, a Ej Džej Sloter 13 poena i po tri skoka i asistencije. Gostima nije pomogao ni srpski reprezentativac Stefan Jović koji je imao fantastičan učinak od 13 poena i devet asistencija. Pored njega istakao se i Brendon Dejvis sa 24 poena.

Gran Kanarija zauzma petu poziciju na tabeli sa 17 pobeda i 10 poraza, dok je Valensija dva mesta iza sa učinkom 16 - 11.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)