BOGDANOVIĆ ODLIČAN U POBEDI ATLANTE: Srbin razbio Čikago i doneo Hoksima pobedu (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 07:44

Košarkaši Atlante ostvarili su pobedu nad ekipom Čikaga rezultatom 113:101. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac u svom timu.

БОГДАНОВИЋ ОДЛИЧАН У ПОБЕДИ АТЛАНТЕ: Србин разбио Чикаго и донео Хоксима победу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bogdan je iskoristio priliku da iskoči u prvi plan, te je posle povrede Trea Janga od "šestog igrača" došao do lidera. Protiv Bulsa bio je najefikasniji pojedinac meča sa 20 poena i samo jednim promašenim šutom iz igre (imao sedam pokušaja).

Ovo je bio drugi uzastopni meč u kom je Bogdanović najefikasniji igrač Hoksa (protiv Milvokija dao 38 poena), te je jasno da je podigao formu u pravom trenutku. Što se samog meča tiče, nije sve krenulo kako su se u Atlanti nadali, te je Čikago poveo sa 0:11 već na samom startu.

Minus je brzo anuliran, a Hoksi su kasnije i sami stigli do dvocifrene prednosti koju su zadržali do kraja susreta.

Bogdanovića je na ovom meču pratio Vit Krejči sa 18 poena, dok je u redovima Čikaga najefikasniji bio Demar Derozan sa 31 poenom.

Atlanta se trenutno nalazi na desetom mestu Istoka sa skorom 35-50, dok je Čikago poziciju iznad u istoj konferenciji sa 36 pobeda i 50 poraza.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)