ŽESTOK SUKOB BOGDANOVIĆA SA TRENEROM: Srbin poludeo i skočio sa klupe, pa napao Snajdera (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 07:56

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je ponovo bio najefikasniji igrač svoje ekipe, a Atlanta hoksi su slavili na gostovanju u Čikagu 113:101.

ЖЕСТОК СУКОБ БОГДАНОВИЋА СА ТРЕНЕРОМ: Србин полудео и скочио са клупе, па напао Снајдера (ВИДЕО)

Foto AP

Tim iz Džordžije je tako stigao do petog trijumfa u poslednjih šest mečeva u NBA ligi, a senku na pobedu je bacio žestok sukob kapitena srpske reprezentacije sa trenerom Kvinom Snajderom.

Kapiten srpske reprezentacije imao je skoro savršeno šutersko veče. Ubacio je 20 poena, a iz igre je šutirao 6 od 7. Pogodio je obe trojke, a bio je uspešan u svih šest pokušaja sa linije slobodnih bacanja. Imao je i četiri skoka i šest asistencija.

Međutim, duel je obeležila rasprava između Bogdana i trenera Hoksa u samom finišu. U jednom trenutku je delovalo da su na ivici fizičkog sukoba.

Snajder je očigledno nešto rekao Bogdanovića, što je ovoga razbesnelo pa je bacio vodu o parket i pomerio se sa klupe.

Tu se nije završilo jer se nekoliko trenutaka kasnije Bogdan uneo treneru u lice i nešto mu govorio, dok su saigrači pokušali da ga smire.

Posle meča i Bogdan i Snajder su pokušali da smire situaciju.

- Mi se konstantno raspravljamo, što znači da je obojici stalo. Kvin je na mojoj strani, bodri me cele godine. Ovo su neke normalne stvari - rekao je Bogdanović.

I trener Atlante hoksa je govorio u pomirljivom tonu.

- Bogi je bio sjajan, a naši odnosi su odlični. I više od toga. Oduševljen sam kako je igrao, bio je sjajan i u odbrani. Nije mogao da bude efikasniji na obe strane terena - izjavio je Snajder.

Kod pobednika Krejči je imao 18 poena, Marej 17, a Klint Kapela 15. Čikago je predvodio Demar Derozan sa 31 poenom, dok svoje veče nije imao Nikola Vučević, koji je ubacio samo pet poena uz šut iz igre 2 od 7.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)