KRALJEVČANI OVERILI OPSTANAK: Košarkaši Sloge pobedili Mladost iz Zemuna

G. ĆIROVIĆ

03. 04. 2024. u 22:12

Desetu prvenstvenu pobedu ostvarili su košarkaši kraljevačke Sloge večeras pred svojim navijačima i tako dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja i teoretski overili opstanak u društvu najboljih.

КРАЉЕВЧАНИ ОВЕРИЛИ ОПСТАНАК: Кошаркаши Слоге победили Младост из Земуна

G.Šljivić

U 28. kolu Admiral bet Košarkaške lige Srbije Kraljevčani su u novoj hali sportova kraj Ibra sigurnom partijom sa 91:80 (27:18, 25:27, 22:21, 17:14) pobedili Mladost iz Zemuna koju sa klupe predvodi Marko Dimitrijević, u par navrsata šef struke „belih“.

Najefikasniji u Slogi bili su Simeunović sa 20, Stamenić sa 18 i Savić sa 14 poena, a kod gostiju iz Zemuna istakao se Gašić sa 26 postignutih poena.

U narednom, pretposlednjem kolu Sloga gostuje u komšiluku ekipi Novog Pazara, dok će Mladost u Novom Sadu snage odmeriti sa domaćom Vojvodinom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)