REAL NIJE POMOGAO PARTIZANU! Hezonja ljut posle poraza: Ako to ne učinimo, onda možemo da idemo kući odmah

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 04. 2024. u 16:43

NADALI se navijači Partizana da će Real Madrid i Fenerbahče pobedili Baskoniju, odnosno Fenerbahče i tako pomoći crno-belima da se domognu plej-ina Evrolige. Ipak, to se nije desilo pa će "parni valjak" zavisiti od večitog rivala, a ljut zbog poraza "kraljevića" bio je hrvatski košarkaš Mario Hezonja.

РЕАЛ НИЈЕ ПОМОГАО ПАРТИЗАНУ! Хезоња љут после пораза: Ако то не учинимо, онда можемо да идемо кући одмах

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Posle meča sa timom iz Vitorije, krilni igrač šampiona Evrope bio je iznerviran jer je želeo pobedu.

- Znamo da je njima pobeda bila neophodna, ali i mi moramo da budemo na svom nivou. Moramo da dobijamo mečeve, jer ako sada padamo, onda će sve ono što smo uradili tokom sezone da bude beznačajno. Sramota je šta smo uradili - rekao je Hezonja.

Real se nalazi u određenoj krizi, pošto je izgubio dva uzastopna meča kao domaćin. Najpre je u ACB ligi izgubio od Manrese i u petak od Baskonije u Evroligi.

- Loše je, jer svi mi volimo da pobeđujemo, mi smo pobednici. Nije važno da li si obezbedio prvo mesto ili da li si se kvalifikovao. Moramo da igramo bolje, kao tim. Ako to ne učinimo, onda možemo da idemo kući odmah - zaključio je Hrvat.

Podsetimo, Partizan će se naći u plej-inu samo u slučaju da Crvena zvezda pobedi Efes u Istanbulu, a crno-beli u "Areni" savladaju Valensiju.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave