U ČAST DEJANA MILOJEVIĆA: Veterani Partizana i Valensije igraju meč u Beogradu

Novosti online

09. 04. 2024. u 11:48

PARTIZAN će u poslednjem, 34. kolu Evrolige dočekati Valensiju, ali pre te utakmice snage će odmeriti legende dva kluba.

У ЧАСТ ДЕЈАНА МИЛОЈЕВИЋА: Ветерани Партизана и Валенсије играју меч у Београду

Foto: N.Paraušić

Taj duel će početi u petak u 17 časova, a ulazi "Arene" biće otvoreni od 16.30. Svi oni koji poseduju ulaznice za meč prvih timova biće u prilici da isprate ovaj duel.

Nakon duela veterana, gledaoci će iz bezbednosnih razloga napustiti dvoranu kako bi se obavio još jedan kontradiverzioni pregled pre otvaranja ulaza za evroligašku utakmicu. 

U dresu Partizana, na parketu Arene će se ponovo naći: Toza Zorkić, Vladimir Petrović, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Novica Veličković, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Vladimir Micov, Kosta Perović, Branko Sinđelić, Dejan Borovnjak i Ratko Varda, dok će ih sa klupe predvoditi Miško Marić. 

Ova utakmica igra se u čast Dejana Milojevića koji je sa velikim uspehom nastupao za Partizan i Valensiju. Veterani crno-belih će utakmicu igrati u replikama dresova iz sezone 2004/05, kada je Milojević postavio svoj čuveni rekord od 35 poena, 14 skokova i 3 asistencije uz indeks korisnosti 55 protiv Olimpijakosa. 

Podsetimo, duel crno-belih i španskog kluba na programu je u petak od 20.30.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)