I JA SAM TRENIRAO DRAŽENA! Moka Slavnić žestoko zamerio bratu slavnog košarkaša, ovaj objasnio šta se dešava

Novosti online

16. 04. 2024. u 12:54

Dražen Petrović bi ove jeseni napunio 60 godina, a povodom rođendana hrvatske košarkaške legende u septembru će u zagrebačkoj Areni da se održi memorijalna utakmica u njegovu čast. Aleksandar Petrović, brat pokojnog Dražena, na društvenoj mreži objavio je da će se utakmica igrati 5. septembra.

И ЈА САМ ТРЕНИРАО ДРАЖЕНА! Мока Славнић жестоко замерио брату славног кошаркаша, овај објаснио шта се дешава

Foto: N.Paraušić

Revijalna utakmica u Draženovu čast bila je u planu nekoliko puta. Još pre deset godina se pričalo o gostovanju jednog od Draženovih NBA klubova - Bruklin netsa ili Portland blejzersa - u Zagrebu, ali osiguranje za NBA zvezde koštalo bi više desetina miliona dolara.

Za ovu se godinu planira utakmica hrvatske reprezentacije i zasad još nepoznatog protivnika, a nekako se najbližim čini izbor Real Madrida, kao jednog od pet Draženovih klubova, koji nije toliko skup kao NBA, a opet izuzetno atraktivan.

Krenule su da stižu pozivnice, ali na jednu adresu još uvek ne. Naime, legendarni Moka Slavnić je u intervjuu za Kurir izašao sa izjavom kako je jako razočaran u čuvenog hrvatskog igrača, a potom i trenera Aca Petrovića zbog činjenice da ga nije pozvao na utakmicu u čast Dražena Petrovića koja će biti organizovana u Zagrebu.

On je tada rekao da ne veruje da je to bio nenameran propust.

- To što sam izostavljen za poziv, to najbolje zna Aco Petrović. On sigurno nije zaboravio ko je trenirao njegovog brata - rekao je Slavnić sa određenom gorčinom u glasu za Kurir.

Vrlo brzo je usledila i reakcija Petrovića koji je i više nego aktivan na društvenim mrežama, pa se javio na "Iksu" i objavio da mu je jako žao što se njegov prijatelj našao pogođenim.

FOTO: M. Vukadinović

 

- Izuzetno mi je žao što je moj prijatelj i čovek koji je otkrio Dražena izašao sa ovakvim intervjuom vezano za Draženovu utakmicu, jer upravo on, zajedno sa Đurovićem, Tanjevićem, Halilovićem, Pinom, Pavličevićem, Lolom Sajncom, jedan je od naših najvažnijih VIP gostiju - počeo je Petrović, pa nastavio:

- Pre slanja samih pozivnica, potrebno je pre svega zaokružiti budžet, rezervisati Arenu i hotel za minimalno 150 VIP gostiju, te mnoge druge stvari. Tako da sledećih dana stižu pozivi, te se nadamo da će i Moka prihvatiti poziv - objasnio je Petrović.

Objasnio je Petrović da će se posebna pažnja obratiti na ljude koji su bili deo Draženovog života, a koji više nisu na ovom svetu.

- Želimo da se setimo onih koji više nisu sa nama, a imali su veliki uticaj na Draženovu karijeru. Biće napravljene video-uspomene na Mirka Novosela, Krešu Ćosića, Dudu Ivkovića, Petra Skansija, Bila Fiča, Čaka Delija, te Vilisa Rida - dodaje legendarni trener.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave