ŽELJKO GLEDA PREČICU: "Da završimo seriju sa Igokeom u dve utakmice"

V. P.

20. 04. 2024. u 15:13

POVRATAK iz Laktaša sa bukiranom kartom za polufinale plej-ofa ABA lige. Jedina ideja s kojom su košarkaši Partizana otputovali na nedeljno gostovanje Igokei u drugom četvrtfinalnom meču (18.00).

ЖЕЉКО ГЛЕДА ПРЕЧИЦУ: Да завршимо серију са Игокеом у две утакмице

Foto: Profimedia

Prošle sezone su prvu prepreku preskočili u tri skoka protiv SC Derbija, ove žele da izbegnu majstoricu i najkraćim putem stignu do polufinalne serije sa Budućnošću, koja je u dve utakmice eliminisala Zadar.

- Pred nama je drugi susret sa Igokeom. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije u dva meča - kaže trener crno-belih Željko Obradović. - Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije, možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima.

SKOR U LAKTAŠIMA 6:7

IGOKEA je utakmicu sezone odigrala protiv Partizana u ligaškom delu sezone. U meču 7. kola slavila je u "Areni" sa 91:89.

Crno-beli su se u Laktašima revanširali sa kamatom (98:52), što je bila šesta pobeda u 13 jadranskih susreta sa Igokeom na njenom terenu. U Beogradu je Partizan pobedio 11 puta, uz tri poraza.

Iako su "igosi" tokom sezone promenili kurs i pustili neke važne igrače, u prvom meču u "Areni" pružili su solidan otpor apsolutnom favoritu.

- Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i učini sve kako bi se serija vratila u Beograd - napominje mladi centar Partizana Balša Koprivica. - Pripremili smo se za ovu utakmicu kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu, koja bi nam donela plasman u polufinale.

Iako formalno gostuju, crno-beli će na svojoj strani imati i navijački korpus iz Republike Srpske, izraženiji domaćinski ambijent nego u prvoj utakmici koju je uživo pratilo nešto više od 4.000 gledalaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)