"NAŽALOST..." Željko Obradović imao šta da poruči posle prolaska Partizana u polufinale ABA lige

Novosti online

21. 04. 2024. u 20:27

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Igokeom u Laktašima da je zahvalan navijačima na podršci u Laktašima, ali je imao šta da zameri delu svoje ekipe.

НАЖАЛОСТ... Жељко Обрадовић имао шта да поручи после проласка Партизана у полуфинале АБА лиге

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podsetimo, Partizan je ponovo pobedio Igokeu, i to u gostima, prošavši tako među četiri najbolje ekipe regionalnog prvenstva, u kome i brani titulu.

Po završetku meča, strateg crno-belih je održao kratku konferenciju za štampu i na njoj rekao sledeće:


- Jasno je bilo da smo došli s idejom da odigramo dobro, da pobedimo i završimo četvrtfinalnu seriju. Uspeli smo. To je najvažnije od svega. Još jednom, ovde je atmosfera... Navijači Partizana su došli u velikom broju da nam daju podršku, hvala im na tome, kao i svake godine u Laktašima. Tako je bilo u vreme prvenstva, pa i sada. E, sad je pitanje kad ćemo početi polufinalnu seriju, treba da se pripremimo za to... Ovi igrači koji su počeli utakmicu, počeli su veoma ozbiljno i čestitke na tome. Neki nisu igrali najozbiljnije, nažalost! Ali, bilo je sasvim dovoljno da se utakmica drži pod kontrolom i da zabeležimo pobedu i odemo u polufinale. Ekipi Igokee čestitam, zato što mislim da su imali dosta problema, dosta povređenih igrača, maksimalno su se borili i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu - istakao je Željko Obradović.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)