FMP ZAKAZAO DUELE SA ZVEZDOM: Amerikanac nestvarnom partijom srušio Borac u Superligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 05. 2024. u 20:39

KOŠARKAŠI FMP-a plasirali su se u polufinale Superlige Srbije pošto su i u drugom meču pobedili Borac iz Čačka sa 111:90 (21:22, 33:25, 30:24, 27:19).

ФМП ЗАКАЗАО ДУЕЛЕ СА ЗВЕЗДОМ: Американац нестварном партијом срушио Борац у Суперлиги

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin/ABA liga

Nije ništa naslućivalo posle prve četvrtine koju su "panteri" izgubili sa 21:22 da će tim Dejana Mijatovića doživeti ubedljiv poraz. Ipak, to se na kraju desilo u Železniku.

FMP je posebno dobar bio u drugom poluvremenu u kom je postigao 57 poena, a primio 43 što je napravilo važnu prevagu za ishod ovog susreta.

Fanstastičan meč za ekipu Saša Nikitovića odigrao je Demetre Roberts koji je brojao do 42, uz fantastičan šut - 9/9 za dva, 6/9 za tri, 6/6 sa linije penala, dodao je i osam asistencija što mu je donelo indeks korisnosti 49.

Pored njega dvocifreni su bili Jovan Novak sa 17 i Bojan Subotić sa 14 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Danilo Tasić sa 23, dok su Pavle Nikolić i Aleksa Uskoković dodali po 18.

Sada su poznati parovi polufinala. Crvena zvezda će odmeriti snage sa FMP-om, dok će Partizan igrati protiv Mege.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene