''PARTIZAN ĆE BITI POD OGROMNIM PRITISKOM'' Jogi Ferel uoči duela sa crno-belima koji odlučuje o finalisti ABA lige

Filip Milošević

09. 05. 2024. u 08:48

Budućnost će šansu da se plasira u finale i izađe na megdan Crvenoj zvezdi tražiti u "Areni" ovog petka od 19 sati protiv aktuelnog šampiona ABA lige beogradskog Partizana.

ПАРТИЗАН ЋЕ БИТИ ПОД ОГРОМНИМ ПРИТИСКОМ Јоги Ферел уочи дуела са црно-белима који одлучује о финалисти АБА лиге

FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanovic

- Iza nas je utakmica kakvu smo i očekivali. Vodili smo veliku borbu, na svakom pedlju terena, za svaku loptu. Utakmica možda nije bila lepa za oko, ali je ulog bio ogroman. Igrali smo sa mnogo energije, volje i želje, verovali smo da možemo do pobede i to je bilo ključno. Mogli smo ranije da rešimo meč. Mogao je i Partizan da slavi u samoj završnici, ali na kraju, smatram da je realno da odluka o učesniku finala padne u Beogradu - rekao je Amerikanac za "Sportklub".

Pun je samopouzdanja pred "majstoricu".

- Znamo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Partizan će imati ogroman vetar u leđa od strane navijača, ali će biti i pod velikim pritiskom. Nije lako dobiti utakmice koje morate da dobijete. S druge stane, mi idemo u Beograd da se borimo kao što smo to radili u prva dva meča. Uložićemo i poslednji atom snage da budemo konkurentni, da iz konkurentnosti stignemo do prilike da slavimo u Beogradu. Na osnovu prikazanog u prva dva meča, verujem, kao i svi u timu, da možemo do finala - zaključio je Ferel.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)