''MOLIM VAS DA NE BACATE NIŠTA NA TEREN'' DŽejms Naneli uputio apel navijačima Partizana pred meč sa Crvenom zvezdom

Filip Milošević

17. 05. 2024. u 15:53

Košarkaši Partizana u nedelju od 20.30 časova dočekuje Crvenu zvezdu, nakon prve dve utakmice finala ABA lige crno-beli gube 2:0 i pokušaće da odbrane domaći teren i odvedu ovu seriju u ''majstoricu''. Najbolji košarkaš aktuelnog šampiona iz prve utakmice Džejms Naneli govorio je o predstojećem meču.

МОЛИМ ВАС ДА НЕ БАЦАТЕ НИШТА НА ТЕРЕН Џејмс Нанели упутио апел навијачима Партизана пред меч са Црвеном звездом

FOTO: M. Vukadinović

- Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu - rekao je Naneli.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!