OVO SU ČEKALI "VEČITI": Španci objavili koja ekipa se seli u Evrokup?

Novosti online

18. 05. 2024. u 18:33

Finale ABA lige je u toku i šampion će sigurno obezbediti učešće u Evroligi sledeće sezone, dok će poražena ekipa morati da se nada specijalnoj pozivnici, a španci prenose da Valensija planira da se preseli u Evrokup sledeće sezone.

ОВО СУ ЧЕКАЛИ ВЕЧИТИ: Шпанци објавили која екипа се сели у Еврокуп?

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Nedavno je Paulius Motejunas rekao da krugu sa Zvezdom, Partizanom, Valensijom, Albom i Virtusom morati da otpadne jer Pariz ulazi, što znači da jednu od ovihe eipa nećemo seldeće godine gledati u eliti.

Španski "Relevo" prenosi da Valensiju čeka rekonstrukcija sledeće sezone

 - Realnost je da je rekonstrukcija Valensije u toku, ali ne gubeći iz vida da se i dalje bore da što više napreduju u plej-ofu Endesa lige. Ovaj tim koji se u prvoj rundi plej-ofa sastaje sa UCAM Mursijom, već neko vreme radi na planiranju za sledeću godinu - stoji u tekstu.

Isti list pominje da Valensija već planira seldibu u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.

 - Sve ukazuje da će se Valensija vratiti u Evrokup iako sa ciljem što skorijeg povratka u vrhunsko kontinentalno takmičenje, jer klub već radi na dobijanju višegodišnje evroligaške licence, i u tom cilju priprema svoj novi dom, 'Roig Arenu'. A na mapi puta za sledeću sezonu, jedno od glavnih pitanja je da razjasni šta će se konačno desiti na klupi - piše Relevo.

Podsetimo, Partizan je ovu sezonu u Evorligi završio na 11. mestu, Valensija na 13. dok je Crvena zvezda bila 16. na tabeli.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo