OBRADOVIĆ: BORIĆEMO SE 40 MINUTA! Armani je ekipa napravljena za fajnal-for

Novosti online

18. 11. 2020. u 09:56

KOŠARKAŠI Crvene zvezde U SREDU od 20.45 u Milanu igraju protiv Armanija u 9. kolu Evrolige.

ОБРАДОВИЋ: БОРИЋЕМО СЕ 40 МИНУТА! Армани је екипа направљена за фајнал-фор

KK Crvena zvezda

Trener Saša Obradović prepušta domaćoj ekipi ulogu favorita, ali se nada da će njegov tim odigrati borbeno svih 40 minuta.

- Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za fajnal-for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača. Dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju, jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju. Odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta - rekao je Obradović.

Košarkaš Marko Simonović kaže da njegova ekipa mora bolje nego u meču protiv Splita u ABA ligi.

- Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju. Očekuje nas mnogo težak posao, prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo. Ovakvi padovi na tom nivou ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati i šansu da dođemo do bodova - rekao je Simonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)