FILIPOVSKI PRED HUVENTUD: Važno je održati sistem odbrane i napada

Novosti online

18. 11. 2020. u 14:01

KOŠARKAŠI Partizana u četvrtak od 20.30 u dvorani Ranko Žeravica dočekuju Huventud u odloženoj utakmici 6. kola Evrokupa.

ФИЛИПОВСКИ ПРЕД ХУВЕНТУД: Важно је одржати систем одбране и напада

FOTO: KK Partizan

Trener crno-belih Sašo Filipovski smatra da je ključni faktor da njegova ekipa ostane koncentrisana u duelu protiv katalonske ekipe.

- Najvažnije je da se maksimalno koncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Na sinoćnjem meču protiv Uniksa u tim Partizana vratio se Vilijam Mozli, koji navodi da duel sa španskim timom neće biti lak.

- Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meč - rekao je Mozli.

Gosti iz Španije biće značajno oslabljeni u sutrašnjem meču, jer se neki igrači još nisu oporavili od koronavirusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024