HRABRO NA LIDERA: Zvezda želi da iznenadi Barselonu

Novosti online

20. 11. 2020. u 09:18

KOŠARKAŠI Crvene zvezde večeras od 21 sati igraju protiv Barselone na gostovanju u 10. kolu Evrolige.

ХРАБРО НА ЛИДЕРА: Звезда жели да изненади Барселону

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli susret protiv trenutnog lidera u Evroligi (skor 7-1) dočekuju posle pobede protiv Armanija u Milanu.

Trener Saša Obradović nada da se će njegova napraviti iznenađenje.

- Igramo protiv još jedne ekipe koja je favorit za TOP 4. Puno kvaliteta na svakoj poziciji. Igraju kod kuće, imaju ulogu favorita. Kada igramo protiv ekipa koje su uslovno rečeno „na papiru" bolje, vrlo je važno i kakav utisak ostavljate. Očekujem da odigramo dobro i zašto da ne i da iznenadimo ako nam se ukaže šansa -rekao je Obradović.

Prvotimac Zvezde Marko Jagodić-Kuridža rekao je da očekuje izuzetno tešku utakmicu, ali i da ekipa u Barselonu dolazi u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Milanu.

- To ne znači da idemo tamo sa namerom da ne odigramo dobru, čvrstu utakmicu i pokušamo da iznenadimo Barselonu. Igraju sjajno, što se vidi i po njihovom plasmanu na tabeli. Prvi su i to zasluženo. Popunjeni su na svim mestima, ne zna se odakle preti veća opasnost i svako u rukama te večeri može da ima veliki broj poena. Predvodi ih Mirotić fantastičan igrač, ali daleko da su ostali manje kvalitetni. Moramo da odigramo kao u Milanu konstantno i strpljivo i imaćemo našu šansu - rekao je Jagodić-Kuridža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)