JOVANOVIĆ OČEKUJE REAKCIJU IGRAČA: Moramo naći način da igramo dobro

Novosti online

20. 11. 2020. u 14:26

KOŠARKAŠI Mege dočekuju primorsku u osmom kolu ABA lige, a trener Vladimir Jovanović očekuje od igrača da budu na višem energetskom nivou nego u prethodnom meču.

ЈОВАНОВИЋ ОЧЕКУЈЕ РЕАКЦИЈУ ИГРАЧА: Морамо наћи начин да играмо добро

FOTO: Mega Sokerbet/Ivica Veselinov

Mega sutra od 19 sati gostuje u Sloveniji, gde će pokušati da dođe do šeste pobede u sezoni, protiv ekipe koja u dosadašnjih sedam rundi nema nijedan trijumf.

- Čeka nas veoma motivisan tim koji je prethodnih sezona igrao dobru košarku. Uz sve finansijske probleme koje su imali, uspeli su da pronađu način da opstanu u elitnom takmičenju. Siguran sam da će, bez obzira na dosadašnje rezultate, pronaći energiju i motive da protiv nas u subotu izgledaju najbolje što mogu. Mi bez obzira na sve probleme u rosteru koji su izazvani kovidom, u ovim okolnostima koje nisu normalne, moramo da nađemo način da igramo dobru košarku. Posle utakmice sa Krkom, očekujem reakciju igrača, da budu na višem energetskom nivou i da budu u boljem intezitetu što se tiče napada i što se tiče odbrane - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Plejmejker Mege Jovan Novak je istakao da bi pobeda njegovoj ekipi mnogo značila pred reprezentativnu pauzu.

- Očekuje nas teško gostovanje u Kopru, gde ne sme da nas zavara trenutni skor domaće ekipe, koja je na istom terenu pre dva kola namučila Zvezdu. Ukoliko mislimo da napravimo dobar rezultat moramo da popravimo pristup u odnosu na meč sa Krkom. Pored kvalitetne pripreme meča koja sigurno neće izostati, veoma je bitno da u isti uđemo koncentrisani i sa velikom dozom energije. Ukoliko to ostvarimo, imaćemo dobru šansu da ostvarimo novu pobedu, koja bi nam mnogo značila pred kraću pauzu koja sledi u ABA ligi - rekao je Novak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a