BLIŽI SE POČETAK PRIPREMNIH MEČEVA NBA LIGE: Bogdanović i Bjelica prvi na terenu, Jokić dan kasnije

Novosti online

28. 11. 2020. u 10:17

NBA liga objavila je raspored predsezonskih utakmica koje će pomoći klubovima da se što bolje pripreme za novu sezonu najjače košarkaške lige na svetu.

БЛИЖИ СЕ ПОЧЕТАК ПРИПРЕМНИХ МЕЧЕВА НБА ЛИГЕ: Богдановић и Бјелица први на терену, Јокић дан касније

FOTO: N. Paraušić

Nakon tačno dva meseca, NBA liga će se vratiti, doduše, ne u svom zvaničnom ruhu, ali ponovo će najjači košarkaški šampionat biti pred malim ekranima.

Utakmicama koje će se igrati 11. decembra, započinje predsezona, koja podrazumeva da će svaki tim morati da odigra minimum dve i maksimum četiri utakmice u periodu do 19. decembra. Sve jedna ekipa, takođe će morati da organizuje barem jednu domaću utakmicu i jednom da ode na gostovanje.

Što se srpskih igrača tiče - prvi će se na terenu naći Bogdan Bogdanović. Njegova Atlanta igraće prvog predsezonskog dana i to protiv Orlando Medžika na svom parketu. Sakramento za koji nastupa Nemanja Bjelica će gostovati istog dana Portland Trejlblejzersima.

Nikola Jokić je sa svojim Denverom nastupati dan kasnije protiv Golden Stejt Voriorsa čiji je član Alen Smailagić, dok će Dalas Bobana Marjanovića na put za Milvoki na duel sa Baksima.

Ekipa Memfisa za koji nastupa Marko Gudurić meč igra u Mineapolisu protiv Minesote.

Nova NBA sezone počinje 22. decembra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAPITEN JE SPREMAN: Bogdanović jedva čeka Olimpijske igre, a evo šta je poručio Amerikancima