NOVICA VELIČKOVIĆ: Svaka utakmica do kraja finale

Novosti online

06. 01. 2021. u 18:14

KAPITEN košarkaša Partizana Novica Veličković za TV Partizan je izneo svoje mišljenje o predstojećim preprekama koje stoje na putu crno-belih, a prva u nizu je gostovanje Borcu u Čačku.

НОВИЦА ВЕЛИЧКОВИЋ: Свака утакмица до краја финале

Novica Veličković Foto N. Paraušić

Partizan trenutno u ABA ligi ima skor 7-6, i vrlo je bitno da zabeleži pobedu u Čačku i tako se revanširaju za šokantan poraz na start ove takmičarske godine.

- Svaka utakmica je finale i tako treba da se ulazi u svaki meč. Mi više nemamo pravo da biramo utakmice, svaka sledeća je najbitnija. Partizan nije smeo da dozvoli onakvo otvaranje sezone sa Borcem na domaćem terenu. Ali, momci stvarno igraju lepu košarku i mislim da iz tog nekog košarkaškog pogleda na taj meč, stvarno su nam mnogo toga objasnili. Neće u Čačku biti lako, ne znam da li sam tamo odigrao neku laku utakmicu. Idemo da probamo da dobijemo tamo. Jedna veoma dobra ekipa, sa odličnim kretanjem lopte.

Partizan je prošle sezone dva puta savladao Trento i to ubedljivo. Protiv italijanskog tima će 13. januara otvoriti Top 16 fazu Evrokupa.

- Sigurno da ne možemo da spremamo utakmicu sa Trentom dok ne završimo sa Borcem. I prošle godine su bili nezgodan protivnik. Dobar deo rostera oni zadržavaju iz godine u godinu. Imaju projekat i viziju, u samom su vrhu italijanske lige poslednjih nekoliko godina. Moramo da idemo na pobedu, nema priče. Domaći teren, otvaranje Top 16 faze… Moramo da idemo na pobedu u svakom meču - zaključio je Veličković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije