FILIPOVSKI: NEMA VREMENA ZA PLAKANJE! Marinović: Partizanu želim da osvoji Evrokup

Novosti online

09. 01. 2021. u 20:26

TRENER Partizana Saša Filipovski čestitao je košarkašima Borca na pobedi u 14. kolu ABA lige i istako da nema vremena za plakanje jer crno-bele očekuje start druge faze Evrokupa.

ФИЛИПОВСКИ: НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ПЛАКАЊЕ! Мариновић: Партизану желим да освоји Еврокуп

FOTO: KK Partizan

- Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Praktično su vodili od početka do kraja, u napadu su nas raširili, pogađali... Igrali su dobru košarku.

Partizan je sedmim porazom u sezoni, a drugim od Borca, sve dalje od plej-ofa regionalne lige, a dodatni problem osim poraza je i povreda Ognjena Jaramaza.

- Izgubili smo i Jaramaza. Nadam se da nije teška povreda. Normalno da nisam zadovoljan ni igrom, ni napadom iako smo radili, ali taj rad se ne vidi. Bilo je premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja, premalo strpljenja, u odbrani smo pali na fundamentima, pogotovo na pomganju igrača iz prvog dodavanja - nizao je loše stvari u igri ekipe Filipovski.

Filipovski danas nije mogao da računa na najnovije pojačanje, Džoša Perkinsa, koji je već posle prvog treninga ušinuo vrat.

- Doveli smo novog igrača, kojeg je odmah posle treninga "uhvatio" vrat, nije mogao da gra, ne može da pokreće glavu. Ima bolove u gornjem delu leđa pa nije mogao da nam pomogne.

S druge strane, trener Čačana, razumljivo, bio je zadovoljniji od kolege.

- Krećemo drugi krugo opet iznenađujućom pobedom protiv Partizana. Nama je svaka pobeda velika kao kuća. Ovo je još jedna, nadam se da neće biti poslednja. Mislim da moja ekipa ne zaslužuje ovo mesto na kome se nalazi. To treba da potvrdimo na terenu. Izvukli smo pouke iz prvog dela sezone i znam da ćemo biti ako ne bolji, onda pametniji. Partizanu čestitam na fer i korektnoj igri, želim im da osvoje Evrokup i da igraju Evroligu sledeće sezone - rekao je Marinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)