SAOPŠTENJE EVROLIGE O OTKAZANOM MEČU: O novom terminu odlučuju vlasnici TV prava

Novosti online

13. 01. 2021. u 15:08

UTAKMICA 19. kola Evrolige između Real Madrida i Crvene zvezde zvanično je otkazana nakon što je postal ojasno da avion sa crveno-belom ekspedicijom nije u mogućnosti da sleti na madridsk iaerodrom. Tim povodom oglasila se i Evroliga, čije saopštenje prenosimo.

САОПШТЕЊЕ ЕВРОЛИГЕ О ОТКАЗАНОМ МЕЧУ: О новом термину одлучују власници ТВ права

Foto: Printskrin Youtube

Košarkaši Crvene zvezde nisu poleteli za Madrid, pošto avion koji je trebalo da poleti još u devet ujutru nije dobio dozvolu za let zbog zaleđenog aeordroma u Madridu.

– Utakmica 19. kola između Reala i Crvene zvezde, koja je planirana za sredu, 13. januar od 21 sat, odložena je zbog nemogućnosti Crvene zvezde da doputuje u Madrid.

Let beogradskog kluba nije dobio dozvolu španskih vlasti zbog ekstremno loših vremenskih uslova, koji još od petka vladaju u Madridu i koji ograničavaju broj letova na madridskom aerodromu.

Evroliga će zajedno sa Realom i Crvenom zvezdom proučiti najbolje opcije za odigravanje novog meča, a na osnovu raspoloživosti produkcije nosilaca TV prava.

Nove informacije biće poznate u narednih nekoliko dana, navedeno je u saopštenju Evrolige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)