KOŠARKAŠKA TRANSFER BOMBA ODJEKNULA AMERIKOM: DŽejms Harden prešao u Bruklin

Novosti online

13. 01. 2021. u 22:53

DžEJMS Harden će nastaviti karijeru u Bruklinu u koji stiže iz Hjustona.

КОШАРКАШКА ТРАНСФЕР БОМБА ОДЈЕКНУЛА АМЕРИКОМ: Џејмс Харден прешао у Бруклин

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Kako prenose američki mediji ovaj posao je završen. "Bradi" se konačno ostvarila želje da napusti Roketse, što mu je bila i velika želja po završetku prethodne sezone.

U zamenu za Hardena, Hjuston je dobio Karisa Leverta, i četiri pika prve runde, a u čitav posao su uključeni i Klivlend Kavalirsi, kao treća ekipa.

Odmah nakon obavljenog posla, Hjuston Roketsi su trejdovali Karisa Laverta u Indijana Pejserse u zamenu za Viktora Oladipa.

Dakle, Hjuston je dobio Viktora Oladipa, Dantea Eksuma, Rodiona Kuruksa i pika prve runde 2022, 24 i 26. godine, kao i nezaštićenog pika prve runde Milvoki Baksa i četiri pika sa Bruklinom koja će menjati u zamenu za boljeg.

Nema sumnje da Bruklin sada ima tri neverovatna igrača u sastavu - Kevinu Durentu i Kajriju Irvingu se pridružio Džejms Harden.

Ukoliko se jedan od najboljih košarkaša sveta vrati u prepoznatljivu formu Netsi bi mogli da budu glavni favoriti za osvajanje NBA lige.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba