NIJE SAMO ZVEZDA KRŠILA KORONA MERE: I košarkaši Partizana igrali pred navijačima protiv Trenta

Novosti online

14. 01. 2021. u 13:05

ODREĐEN broj navijača Partizana bodrio je crno-bele sa tribina Hale sportova "Ranko Žeravica" protiv Trenta.

НИЈЕ САМО ЗВЕЗДА КРШИЛА КОРОНА МЕРЕ: И кошаркаши Партизана играли пред навијачима против Трента

Foto: KK Partizan

Crno-beli su ubedljivom pobedom 71:43 započeli borbu u nastavku Evrokupa, uz podršku sa tribina, iako je to zabranjeno.

Podsetimo, Krizni štab za borbu protiv koronavirusa izdao je preporuke a i dalje je na snazi zabrana okupljanja više od pet ljudi na istom mestu.

Čak su igrači i navijači po završetku utakmice pesmom proslavili trijumf.

Bio je to drugi košarkaški meč za kratko vreme u Beogradu na kojem su bili navijači, posle onog evroligaškog u "Pioniru" kada je Zvezda, uprkos pandemiji, dozvolila svojim pristalicama, prijateljima kluba kako su objasnili, da uživo prate meč sa Fenerbahčeom, posle čega je, s pravom, bilo mnogo bure u javnosti i negativnih komentara.

Iz Partizana kažu da je sve bilo po propisima, da su ispoštovane sve mere zaštite prisutnih i da su šanse za zaražavanje na utakmici "bile mizerne".

- Mi smo postupali po važećim pravilnicima! Niko nije postupao mimo zakona, mi kao odgovoran klub postupamo isključivo u skladu sa zakonom. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne, jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula. Dodali bismo i da su svima pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge, da im je merena temperatura, da su poštovali distancu i da su nosili maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima su zauzeli 3 posto kapaciteta dvorane - rečeno je Telegrafu iz Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju