RADONJIĆ PRED VALENSIJU: Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja ima visoke ambicije

Novosti online

14. 01. 2021. u 16:28

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim imati težak zadatak u meču 20. kola Evrolige protiv Valensije.

РАДОЊИЋ ПРЕД ВАЛЕНСИЈУ: Очекује нас тежак меч против екипе која има високе амбиције

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

- Očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe koja je još letos u prelaznom roku pokazala da su im ambicije izuzetno visoke i veće nego ranijih godina. Doveli su igrače koji ih čine timom koji može do vrlo visokih pozicija. Pokazali su sjajne igre u pojedinim mečevima. Imaju i dobar rezultat i plasman na tebeli i čeka nas težak meč u Valensiji - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Meč između košarkaša Valensije i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani "La Fonteta", a u Beogradu su ostali rekovalescenti Marko Simonović, Džordan Lojd, Lendri Nnoko (administrativni problemi) kao i Boriša Simanić, koji će raditi po posebnom programu do povratka ekipe.

- Naše je da pokušamo da odigramo dobro. Da budemo konkrentni i rasterećeni i da iz te rasterećenosti koja dolazi iz realnosti, ako bude šanse, pokušamo da je iskoristimo -  zaključio je Radonjić.

Prvotimac Dejan Davidovac smatra da je Valensija tim koji se po njegovom mišljenju najviše pojačao između dve sezone.

- Ono što je mnogo važnije jeste da i svojom igrom i rezultatima pokazuju šta mogu. Doveli su Vilijamsa, Hermansona, Kalinića, koji igra sjajno i pravi ozbiljnu razliku ove sezone. Tipična španska ekipa koja igra vrlo brzo, šutira dosta trojki. Igra u tranziciji puno, i na dosta poseda. Pokušaćemo da iskoristimo i informacije Kina Koloma koji je igrao tamo sezonu i po, ali naše je da se podižemo iz utakmice u utakmicu. Nismo ni kompletni u Španiji, ali želimo da dođemo u priliku da napravimo dobar rezultat - poručio je krilni košarkaš crveno-belih.

Podsetimo, u prvom meču ovih timova Crvena zvezda je slavila u Beogradu sa 76:73.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije