TREĆI MEČ ZAREDOM PRESEDEO NA KLUPI: Bjelica na tankom ledu u Kingsima

Novosti online

16. 01. 2021. u 20:34

DVOJICA srpskih igrača našla su se u protokolu NBA mečeva protekle noći, samo jedan je dobio šansu, i to onaj 13 godina mlađi.

ТРЕЋИ МЕЧ ЗАРЕДОМ ПРЕСЕДЕО НА КЛУПИ: Бјелица на танком леду у Кингсима

Foto: AP

Aleksej Pokuševski dao je mali doprinos u pobedi Oklahome nad Čikagom (127:125), dok je Nemanja Bjelica odlukom trenera Sakramenta Luka Voltona treći meč zaredom presedeo na klupi.

Nemanja Bjelica je u dosadašnjem delu sezone u proseku igrao 15 minuta, postizao je 6,6 poena imao 3,6 skokova i 1,9 asistenciju.

Njegovi Kingsi su doživeli debakl na svom terenu u duelu sa Klipersima (100:138), što im je četvrti poraz u poslednjih pet utakmica.

Bjelica je u završnoj godini ugovora sa Sakramentom i sve je očiglednije da će ostati na ledu u pogledu uloge u timu do kraja sezone.

Stručni tim Kingsa pokušava da razvije talenat mladog krilnog centra Marvina Beglija i time pokuša da opravda njegovu visoku poziciju na draftu 2018. godine. Izabran je kao drugi pik, ispred Luke Dončića.

Oklahoma je velikim preokretom stigla do trijumfa nad Bulsima, u kojem je srpski tinejdžer Pokuševski igrao 12 minuta i ostvario učinak od pet poena (šut iz igre 2/7, 1/4 za tri), uz tri skoka i jednu asistenciju.

Ekipu Tandera predvodio je Šaj Gildžus-Aleksander sa 33 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)