MILENA PODIGLA SRBIJU NA NOGE: Nemanja Nedović i Vladimir Štimac se oglasili povodom jezivog čina Mike Aleksića!

Novosti online

17. 01. 2021. u 17:29 >> 17:38

NAKON jezivih informacija koje su se juče pojavile u medijima javnost je stala uz glumicu Milenu Radulović.

МИЛЕНА ПОДИГЛА СРБИЈУ НА НОГЕ: Немања Недовић и Владимир Штимац се огласили поводом језивог чина Мике Алексића!

Foto: Printskrin Instagram

Radulovićeva je istupila u javnost i otkrila da ju je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić više puta silovao i seksualno uznemiravao. Ta informacija odjeknula je i u svetu sporta. 

MIlena je otkrila detalje događaja koje je preživela, ubrzo joj je podrška stigla od kolega i koleginica, a sada i od košarkaša Nemanje Nedovića i Vladimira Štimca. 

Nedugo nakon što je priveden poznati nastavnik glume, na društvenoj mreži Twitter se oglasio i Nemanja Nedović, košarkaški reprezentativac Srbije.

On je okačio fotografiju ilustracije za zabranu seksualnog uznemiravanja, a Nedovićev tvit sadrži i poruku "Podrška devojkama".

Njegov tvit je naišao na veliki broj pohvalnih komentara i odobravanje, a neki od njih glasili su "Bravo, legendo" i "Bravo Nemanja, svaka čast i kapa dole":

Ubrzo se oglasio i nekadašnji centar naše reprezentacije Vladimir Štimac. 

"Jako mi je žao što se oglašavam u poslednje vreme samo zbog loših stvari. Ali kao otac dvoje dece, pogotovo jedne devojčice. Želeo bih da iskažem podršku u borbi protiv nasilja nad decom (pedofilijom)", napisao je Štimac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)